Werkgebied
Camminare

Geografisch

Camminare interim- en projectmanagement is werkzaam in de regio Brabant, Noord-Limburg, Gelderland, Zeeland en Zuid-Holland, bij bedrijven op een acceptabele reisafstand van Waalwijk/Drunen.

Sectoren

Vooral non-profit organisaties hebben al geprofiteerd van mijn expertise. Dat zijn met name instellingen in de ouderenzorg (VVT) en de gehandicaptenzorg (GHZ), gemeenten, provincie, semioverheid, stichtingen, verenigingen en onderwijsinstellingen.

Dat maakt dat ik goed bekend ben met processen bij de overheid en met zorg- en control gerelateerde processen.

Maar ook nieuwe uitdagingen, bijvoorbeeld bij profit-organisaties, ga ik niet uit de weg!

Neem vrijblijvend contact met mij op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Aanbevelingen

Hieronder enkele quotes van mensen met wie ik heb samengewerkt. Wil je de volledige tekst lezen en weten wie dit schrijven, ga dan naar LinkedIn.

"In mijn rol als toezichthouder heb ik Irma van Veldhoven mogen ervaren als een professional bij wie de bedrijfsvoering en de (financiƫle) verantwoording in veilige handen waren: deskundig, betrouwbaar, vaardig in communicatie en een aangename samenwerkingspartner..."

"Ik heb Irma leren kennen als een zeer deskundige controller en HEAD. Een professional met oog en hart voor mensen en in staat daarin een goede balans te vinden en vast te houden. Tikkeltje eigenwijs maar met het accent op wijs en bovenal een groot gevoel voor humor en zelfrelativering. Fijn om met haar samen te werken."

"...Ik ken Irma als enerzijds een bevlogen en anderzijds een rationele zorgfinancial. Een mooie balans ! Irma is een zorgfinancial die haar vak uitermate goed beheerst en vakkennis weet te vertalen naar de dagelijkse praktijk, zodat ook niet financials cijfers gaan snappen en weten hoe zij hun bedrijfsvoering en daarmee hun resultaten kunnen verbeteren. Ook complexe materie weet Irma te comprimeren tot eenvoud en daarmee een bijdrage te leveren aan bedrijfsdoelen van zorgorganisaties..."